Nagyon sok fogmosással ki lehet fehériteni a fogakat?
Nem.
A fog színe mindenkinél más árnyalat, van akinél szürkébb, piszkosfehér. Ezt fogmosással nem lehet világosítani.
Olyan, mintha a bőröd dörzsölnéd kefével, hogy legyen fehérebb..na az se lesz
Jó, hát pontozgassátok le, kísérletezz csak addig, míg fájni nem fog, akkor majd meggondolod. Nekem is volt így, fogkő volt, nem gondoltam volna, fogorvos szedte le, mert másképp nem lehet az ilyent. Hajrá! De ha fájni fog, ne mondd, hogy megmondtam.
Szódabikarbónával ne kísérletezz, mert szétkarcolja a zománcot.
Miket írok neki :)))
Ha mind sárgás, és nem csak egy kis foltban, akkor az nem fogkő. Nekem is gyakran befogja a tea meg egyéb. Nekem ha rendesen átmosom világosabb lesz. Néha nagyon szép fehér, ha fehérítő fogkrémeket használok.
Szóval szerinte világosítja, igen. Persze ha genetikailag ilyen, akkor nem max a fogzománc jön le. De amint már említetted, neked nem ilyen eredetileg szóval szerintem ha napi 2x mosol fogat fehérítő fogkrémmel 2-3 hét alatt eléri azt az árnyalatot, amit a tiedből ki lehet hozni. Ennél jobb csak akkor lesz, ha elmész fogorvoshoz és ő fehéríti neked. Ajánlom a vademecum titan strong white fogkrémet, én azt használtam párszor és nekem a sárga fogaimból hófehéreket csinált, pedig érzékenyek is nagyon. Persze örökre nem marad úgy. De időnként átmosom a fogaimat többször ezzel és csak úgy ragyognak :) de mondjuk nem mindenkinél válik be, nekem bevált.
Előbb azt akartam írni, hogy miket ÍRTOK neki :)))
Kiegészítés: szódabikarbónát, sütőport meg ilyeneket ne próbáld, neked az úgysem segítene sokat csak a fogzománcodat marná le és fájna a fogad.
én dentomin fogport használok és gyönyörűen kifehéríti a fogat
gyógynövényes boltban lehet venni nemis drága és sokáig elég
úgy kell használni hogy elkezded mosni a fogadat és amikor már egy kicsit habos lesz a fogkrém akkor belemártod a porba és ezt akárhányszor megteheted és minél többször annál jobb az eredmény és mindennap így mosol fogat akkor szép fehér lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!