Az arcformálás tornával mennyire lehetséges?
A gua sha, az arc roller, az arcmasszázs vagy az arctorna hatásos valamennyire?
Egyes arcformák esetében vannak specifikus gyakorlatok?
Esetemben ez a téglalap típusba tartozó arcforma lenne.
Éppen ezért szerintetek lehetséges, hogy az arcformáló labda férfiasabbá teszi az állkapcsot? Mert a cél nyilván ennek az ellenkezője lenne.
Illetve ennek a labdának a fújkálós változatának van bármi értelme?
Esetleg tudnátok bármilyen tanácsot adni a témában?
Az a helyzet, hogy sok az ilyen bullshit duma, hogy jó PRt kapjon valami sztár.
A sztárok eseténben az az illúzió, hogy olyanok mint mi, az utca embere, illetve hogy megdolgoztak azért amijük van, kell az imidzshez.
Természetesen lefogyni, tornázni, diétázni bárki számára elérhetõnek tûnik. Te azért nem vagy olyan szép/izmos/vékony/stb mert te nem vagy olyan szerencsés mint az a modell vagy színész.
Persze, diétáznak, van privát szakács, edzenek, de nem csak ez van a háttérben.
Viszont bevenni az ozempicet, kés alá feküdni, botoxra menni, szedni a szteroidot, meg Photoshoppal megküldeni minden képet viszont "csalásnak" hat.
Ezért mindig megy a marketig, Kylie Jenner feltölti a száját, de elhinti a köztudatban azt a feles poharas challenget, piacra dob egy szájfényt, és a sok kisliba elhiszi, hogy ha eleget szopkodja azt a poharat, neki is olyan lesz.
Az arcodat gyakran használod, ehész nap, ahogy beszélsz, eszel, stb. Mégsincs rajta különbség, egy nonverbális autista aki alig minimkázik se vékonyabb az arcánál.
Az a vonal az orcád alatt meg genetikus. Onnan tudom, hogy nekem van, még akkor is volt amikor 95 kiló voltam a gyógyszerem miatt. Van egy állkapocs, meg egy arccsont ami ha markáns, lesz köztük egy mélyedés.
Jennifer Lawrence meg lehet 50 kiló vasággyal, akkor is natúrban kerek az arca.
Ha tényleges változást akarsz, az valami mûtét lesz. Nem véletlen, hogy plasztikai sebészekhez megy mindenki aki megteheti.
2-3 megragott ragot elteszel,masnapra kemenyebb lesz es azt ragod. Szerintem jobb,mint a labda. Egesz nap minden nap ragozz.Guasha semmit nem er,a roller leoli a zsirparnakat. Latvanyos.
Tokara a labda kell,roller. Lehet meg hialuron arctoltesre is menni,hogy hangsulyos legyen az arccsont,allkapocs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!