Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a lány hány évesnek tûnik?...

Ez a lány hány évesnek tûnik? (Kép)

Figyelt kérdés

Hány évesnek tûnik?

És vékony/sportos/ löttyedt?

[link]

2024. febr. 21. 22:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott, linkeljen már be jól kinéző női testet, és az itt mutatott testnek a férfi megfelelőjét.
2024. febr. 23. 00:24
 12/16 anonim ***** válasza:
20. Sportnak nincs nyoma, de szép alakja van.
2024. febr. 25. 06:46
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Nos, 21-i a kérdés, azóta a kommentekre semmi reakció... Pedig szerintem pár válaszadók érdekelt volna.

A képen látható lány (nő) mindenesetre vékony, más kérdés, hogy feltehetően nem igazán tartja karban a testét. Nekem úgy tűnik, mint aki genetikailag vékony, és ezt is kihasználva nem igazán mozog. Mindenképp szülés előtti korra tippelek, de minimum középkorosztályos tini, hisz a köröm már megvan.

Alapvetően elég visszafogott mind a köröm, mind a "ruházata", szóval nem gondolnám 14-15-nek. Én inkább 17-18-ra tippelnék.

Kedves Kérdező; te vagy az érintett? Mi motiválta a kérdést?

2024. febr. 25. 08:05
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Megtudhatjuk, hogy valójában hány éves, és hogy jól tippeltem-e? Vagy ez nem az a "játék" volt?
2024. febr. 25. 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:
13-as, mit kéne karbantartania? Komolyan nem hiszem el, hogy ez a kerek fenék, lapos has, vékony derék sem elég. Mégis mit akartok?
2024. febr. 27. 20:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok, koszi a sok választ. Hát akkor felfednèm az igazságot. :D

Mint evèszavaros làny kovetek sok dieta/thinspo instagram profilt.

A kép egy privat profilon mutatja be a lány fogyását ès ezek a dieta utani képek. 28 éves

2024. febr. 27. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!