Ez a lány hány évesnek tûnik? (Kép)
2024. febr. 21. 22:56
1/16 anonim válasza:
Ebből nem lehet a korát megállapítani. 12 és 45 között bármennyi lehet.
Azon gondolkodom inkább, hogy csak a fény esik rá furán, vagy tényleg annyira szőrös a combja, mint ahogy látszik.
3/16 anonim válasza:
Nehéz megállapítani, de 12 és 45 éves határnál jobban be lehet lőni. 18-nál szinte biztos hogy több, max 35 lehet, de inkább 22 és 30 lehet. Nem löttyedt, sportos , bár kissé vékony, de szerintem csinos.
4/16 Noren1989 válasza:
21.
Nem sportos, nőies hatàreset.
Skinnyfat kategória, nem làtok rajta semmi mozgàsra utaló jelet.
5/16 anonim válasza:
15 körül, vékony. Szerintem formátlan
6/16 anonim válasza:
23 évesnek saccolom. szép természetes formája van.
7/16 anonim válasza:
Nos, nem mondanám, hogy megbízható a kép a kérdés kapcsán. Az, hogy lekapsz valakit (esetleg magad) fehérneműben és ez alapján kérded, kevés ahhoz, hogy válaszolni lehessen.
Annyi bizonyos, hogy vékony, sőt... nem a kora itt szerintem a legfontosabb...
8/16 anonim válasza:
Eskü six packet látok a hasán, de ha ez formátlan valakinek, akkor túl sok a poresz.
9/16 anonim válasza:
Csipőtöl lefelé jó, felfelé kellene plusz pár kiló
Amúgy ez hogy hány évesnek tűnik hülyeség. Ha látnám az arcát, teljesen mindegy milyen a teste
10/16 anonim válasza:
Vékony. Huszonévesnek tippelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!