Miért hordanak sokan karórát, amikor ha megkérdezed az időt, a telefonjukért nyúlnak?
Szerintem:
1, Hamarabb előveszik az órát, mint a telót;
2, Van, aki félti a sokszázezres telóját, így hamarabb előveszi a pár ezres óráját.
Az is vicces, amikor valaki valamit megkérdez a másiktól, de neki ott a kezében az okiteló. Pl.: "Hova megy/mikor indul ez a vonat?".
Az ilyen nem tudja használni?
4. Pont az ellenkezőjéről szól a kérdés.
Én ilyent még nem láttam. Örge vagyok, de amióta van mobilom, nem viselek órát.
Amit lehetségesnek tartok, az egy kettős berögzödés. Az óra sokkal régebbi. Mondjuk 30 éves az illető, 25 éve visel órát. 10 éve van telefonja. Az órát megszokásból viseli. Ösztönösem veszi fel, nem is gondol rá. Rutin. Ez annyira be tud vésődni, hogy szinte meztelennek érzi magát. Én pl. hátizsákkal hárok dolgizni. Amikor nincs nálam, mkndig olyan furcsa.
A telefont is aktívan használja, és egy ilyen váratlan kérdésnél az előbb ugrik be, mint az óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!