Miért ilyen a fenekembformája?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy így kiáll, úgymond. Másnak nem nagyon láttam, hogy ilyen lenne az alakja, viszont szerintem oldalról tűrhető. Fiúk és lányok véleménye is érdekelne :)2024. febr. 15. 07:15
A kérdező szavazást indított:
Tetszik 😍
Nem tetszik 😞
11 szavazat
4/14 anonim válasza:
Anno matekórán megtanultuk, hogy ezt hívják trapéznak. Ennyi alapján még bejönne a csaj.
5/14 anonim válasza:
Sok ilyen van, de tudsz rajta alakítani.
6/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen, engem is zavart, így elkezdtem edzeni. Lusta vagyok, nem vittem túlzásba, de azt onnan lekerekítettem amennyire lehetett.
8/14 anonim válasza:
Többet kellene sportolni. Alakítható ez még.
9/14 anonim válasza:
Pedig sokaknak van ilyen. Ha fenékre edzel, akkor szerintem változhat kicsit a formája. De nem a fenéknagyobbító edzésekre gondolok. Csak meg kéne kicsit emelni, hogy kerekebb legyen, de ne szélesebb és ne kiállóbb.
10/14 anonim válasza:
A férfiaknak szinte tök mindegy csak segg legyen. Még a lapos de elhízott tepsi seggeket is szeretik. Ha nem az a kóros kategória akkor totál mindegy nekik, jó az.
Nőként mondva sincs semmi baj a fenekedel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!