Ha valakinek szép a szeme, attól még elronthatja úgy az arca az összképet, hogy nem lesz szép lány?
Nagy, zöldes-barna szemeim vannak. Én is szeretem őket, más is mondja, hogy szépek, kifejezők. De csak azokat szokták dicsérni.
Egyébként nagyon kerek, húsos, “pofazacsis” arcom van, meg a fejem is elég nagy szerintem. Nem vagyok kövér, az fejem/arcom nagy. Nagyon vékony, pici az ajkam és az orrom alja is széles. Ha a szememet kitakarom egyáltalán nem tetszik az arcom. Vagy ha valakinek szépek a szemei (különösen szépek), az megmenti az összképet?
Hiába szép a szem. Viszont egy személyre szabott frizura teljesen meg tudja menteni. Egy jó fodrász fogja tudni hogy milyen haj áll a legjobban a te saját arcformádhoz. Az pont arra van hogy eltakarja amit kell (pl a pufiságot azzal hogy annál lentebb ér a hossza vagy azzal hogy nincs frufru es ezaltla hosszabbnak hat a teljes arc). Szoval szerintem egy jó szalonban foglalj egy konzultációs jidőpontot, beszéljétek meg, utána emésztgesd magadban, nézz utána és egy jobb frizurával simán lehet gyönyörű szimmetrikus arcod. Egy jó színárnyalat meg ki tudja emelni a szemed
(Ui nekem megdicsertek a sminkem az elso jo szalonban tortent hajvagaskm utan hogy milyen szep az arcom. Egy deka smink se volt rajtam, csak az uj haj ott emelte ki ahol kellett)
Arcfüggő, az én fejemen nagyon sokat dob a szemem de azt kitakarva is okés, csak nem túl nőies. Ilyen androgün arcom van, egy vastagabb szemöldökkel simán elmehetnék tini fiúnak.
Volt anno egy osztálytársam szegény elég csúnyácska volt, hatalmas görbe orra volt, az arca többi része sem volt szép, ellenben gyönyörű sötétkék szeme volt, hosszú sötét szempillákkal. Na neki a szem sem segített az arcán, annyira lekötötte az ember figyelmét az orra, hogy a szeme sokaknak fel se tűnt. Szóval nem mindegy, hogy milyen részleteket kellene "überelnie" a szép szemnek ahhoz, hogy inkább az legyen középpontban az arc más részei helyett.
Rajtam kifejezetten csúnya nincs, csak tényleg olyan arcom van, mintha egy pufóka, 100kg-os lányhoz tartozna. Nem is kerek a fejformám, hanem a két pofim hatalmas, húsos, kövér. Nem babaarc, hanem mintha fel lennék püffedve. (Pici korom óta, nem eü gond miatt)
Az orrom meg a szám sem szép, de nem is kifejezetten csúnya. Inkább átlagos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!