Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Átszúrjam az orrom meg a...

Átszúrjam az orrom meg a szám:D? Szúrtátok már át magatoknak?

Figyelt kérdés

Már megvan a piercing és nem akarok várni addig,míg valaki megcsinálja,piercingeshez nem szeretnék menni.

Szóval magamnak akarom itthon:D

Milyen kockázata lehet,ha magamnak csinálom?

Számba rakhatom már egyből a szilikonos végűt és nem az orvosi fémet?

2010. okt. 23. 17:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

Kedves utolsó- amúgy kicsit ellentmondásos a dolog nem?

Egyik ismerősöd szakemberrel csináltatta és eltalált egy ideget.. na ezt mondom, ennyi erővel a szakember is eltalálhat bármit,mert nem tudhatja előre,h mi van ott,ahova szúrja.

Egyébként nagyon nagyon ritka az a dolog,amit te most leírtál. 1000 esetből 1 kb. Nem sűrűn fordul elő,h ideget találnak el,ami fontos érzékszervünkhöz kapcsolódik.

Utolsó előtti- köszi a válaszod:) igen abban nem vagyok biztos,h milyen méretűt vegyek ajakba. mert orrba már megvettem és a legkisebbet,de ajakba gőzöm sincs.és nem lehet már egyből szilikonos végűt beletenni?

2010. okt. 24. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok :)

Attól függ mekkora az a szilikonos. 10 vagy 12 milis kell, hogy legyen, ha kisebb, rádagad a szád és az baromi fájdalmas.. mondjuk én patkót tettem bele elsőnek, azzal nem volt baj.

2010. okt. 25. 01:02
 13/15 A kérdező kommentje:
köszii :)
2010. okt. 25. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:
én arra értettem, hogy a szakértő eltalálhat egy ideget, akkor aki annyira nem ért hozzá azzal is előfordulhat, ha már a szakemberrel is előfordul :D szóval érted. de igen, valószínűleg elég ritka eset, de megtörténhet. szóval vigyázz nagyon! (:
2010. okt. 25. 22:49
 15/15 A kérdező kommentje:
oks, köszi:)
2010. okt. 25. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!