Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen rucit vegyek fel hogy...

Milyen rucit vegyek fel hogy ellcsábítsam?

Figyelt kérdés
Ha tetszik egy fiú éés én szeretnék tecceni neki mit vegyek fel lányok segítsetek!
2010. okt. 23. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
helyesírási szótárt
2010. okt. 23. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
én rövid nacit vennék fel vastag harisnyával és csini felsővel és bokacsizmával...meg mivel hideg van szövetkabát.
2010. okt. 23. 18:15
 3/4 anonim válasza:
hát mivel most hideg van szerintem ha van akkor egy fekete (és kicsit vastagabb) cicanadrágot/harisnyát vegyél fel fekete nem túl magassrakú csizmával és egy olyan szürke pulcsit, ami elég hosszú ( pl.mintha a hosszú ujjú és a szoknya egybe lenne, tehát érted) meg egy színben hozzá illő kabát és hosszú nyaklánc ;) engem pl már dicsértek meg sokan, amikor hasonlót hordtam :D
2010. okt. 25. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köci mindenkienek a választ
2010. okt. 25. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!