Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van minimális bajuszom, de...

Van minimális bajuszom, de nem szeretném leborotválni és kiszedni se mert akkor jobban nőne! Szerintetek ne törődjek vele? Vagy még is? :S L/14

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Én gyantázom már 7 éve és egyre ritkábban nő, és már sokkal gyengébb! Egy 3-4 évig kellett szednem, míg elkezdett gyengülni, de megérte! Szerintem gyantázd le... fáj, eléggé, de megéri.
2010. okt. 23. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is gyantázom, olyan 5-6 éve, és én is azt vettem észre, hogy egyre ritkább. Szerintem mindenképp kezdd el, mert eléggé elronthat egy szép arcot, akkor is, ha nem is durván nagy. Egy nőre nem való..
2010. okt. 23. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintetek ha szemöldök csipesszel szedem akkor ugyan úgy kiritkul majd idővel, mintha gyantáznám?
2010. okt. 23. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, egyrészt nem szedsz ki úgy minden szálat, másrészt sokszor nem is látszik, de csipesszel beletörik a szál. :S Jobb gyantázni. Nem fáj jobban, mint egyenként kihúzogatni.
2010. okt. 23. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
hát én kb 8 éve szedem csipesszel és jobbnak találom mint a gyantázást. mondjuk én iszonyatosan ki is csattogtam a gyantától. de azért is tartom jobbnak a csipeszt mert ezzel nem bántom a kis világos pihéket, csak a tényleg látszó szőröket szedem ki, és nekem csipesszel is kiritkultak. ez is persze attól függ, hogy mennyire súlyos a helyzet...
2010. okt. 23. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:
gyantaa. nem fáj, olcsó, és ritkul is a szőr. 3 éve használom, és már alig kell havonta.
2010. okt. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!