1/13 anonim válasza:
Szerintem is, és önmagában a színes haj = valami mentális betegség.
2/13 anonim válasza:
Arcra, stílusra sem szép. Legalábbis nekem nem az.
3/13 anonim válasza:
Szerintem helyes, a kalapos képein nagyon bájos, szép szemei vannak.
4/13 anonim válasza:
nem tudom hogy az ilyeneknek mint te, mi a problémája....
remélem egyszer a te képedet is így kirakják azzal a szöveggel, hogy ronda vagy.
6/13 anonim válasza:
A 2. és 3. képe nem előnyös, de a többi nem rossz. Szerintem egyáltalán nem ronda, csak egy átlagos lány, aki nem teljesen felel meg az aktuális szépségideálnak.
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem ronda, teljesen átlagos szláv arcberendezése van. A stílusa más kérdés, az nekem sem jön be
8/13 anonim válasza:
Szerintem szép, nekem tetszik a stílusa is.
10/13 anonim válasza:
A csajok 95+%-a ronda mint a bűn! Hiába a sok maskara, smink, insta filter... Ez is csak próbál kitűnni a nagy 0 külsejével! A másik ostoba nőnél meg a lúzer béna pasiknál sok követőre talál. Persze ha mindenki megütne legalább egy minimális agyi szintet, ezek a senkiháziak nevetség tárgyai lennének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!