Őszintén, milyennek írnátok le a testem?(kép)
Figyelt kérdés
nehéz számomra objektívan megítelni.
és hogyan tudnék jobb irányba változni? van rajtam látható felesleg? ha igen, hol? melyik részem vastagabb/vékonyabb "mint kéne", szerintetek? stb.
vannak köztük természetellenesebb meg sima alaptesttartásosak is.
komoly válaszok érdekelnek csak, objektív jellemezéssel.
jan. 13. 20:44
2/57 Metionin válasza:
Átlagos. Viszont nagyon jó alap test edzéshez, a csontozatod nagyon jó arányokat mutat. Izmosabban, feszesebben bomba alak lenne. Így sem rossz, csak minimál erőfeszítéssel tudnál többet kihozni belőle, kár lenne nem foglalkozni vele.
4/57 anonim válasza:
Fogyj le legalább 10 kg-t, és fogj hozzá rendszeresen mozogni, legyen benne súlyzós edzés is.
5/57 anonim válasza:
Szerintem jó testalkatod van, ha egy kicsit elkezdesz edzeni csodákat fogsz tapasztalni.
Úgy gondolom, hogy nm kell fogyókúráznod ha nem szeretnél, sima saját testsulyos edzés és bomba leszel
6/57 anonim válasza:
Most csípd el a túlsúlyt, látszik, hogy fiatal vagy, ez "babaháj", DE ha nem változtatsz az életmódodon, akkor csúnya elhízás lesz belőle 5-10 év múlva. Tapasztalatból mondom sajnos. 😅
8/57 anonim válasza:
Átlagos, viszont ha kicsit rásportolsz, akkor könnyen átlag feletti szintre juthatsz.
9/57 anonim válasza:
Bugyit és cicifixet ha leveszem, akkor megmondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!