Miért lapos a seggem? Mikor sokat edzek rá. Mellem is csak melltartoval néz ki vahogy.
Én 52 éves férfiként lefogytam (eddig) 35 kilót 140 kilóról és nem csak a hasam ment lejjebb, de sajnos eltűnt a fenekem is. Próbálok egyre többet mozogni, főleg 115 alatt kezdtem igazán élvezni a sportot. De sajnos a fenekem nem változik, lapos maradt. Több számmal kisebb ruhákat hordok, ám nadrág tekintetében zavar, hogy hátul eléggé furcsán, vagyis magam és nejem számára szokatlanul mutatok.
Nálam van súly, illetve súlyfelesleg, még sincs hátsóm. Tehát, nem csupán a testtömeg határozza meg, hanem valószínűleg (ahogy már írták) a genetika, sőt, esetemben az életkor is.
Azt kell mondanom, ami talán elkeserít, esélyes, hogy nem fogsz hízni. Van egy barátom, aki magas, vékony, éveken keresztül edzett, próbált mindenfélével hízni, de sikertelenül. Sportos lett, de szálkásan. Fittebb, erősebb, kitartóbb, de nemigen növekedett a testtömege. (ruhában megmondani sem lehet, hogy sportos típus)
tegnapelőtt 17:01
Ha a háj lemegy, és marad egy arra tágult bőrfityegő, akkor az tényleg nem egy nagy látvány, de erre találták ki a bőreltávvolító műtétet, akkor nem egy fityegő izé lesz ott, hanem egy normálisabban kinéző segg, ami persze kisebb, de feszesebb, mint ami volt. A háj távozásával löttyedtebb leszel, de ez a megoldás erre.
Egyél többet vagy táplálóbbat.
Némi bőr alatti zsír nélkül nem lesz se segged se melled. A túl sok edzéstöl sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!