Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kaposváron diszkrét pircinges?

Kaposváron diszkrét pircinges?

Figyelt kérdés
Kaposváron és közelébe keresek egy diszkrét pircingest. Magánszemélyt leginkább. Tud esetleg valaki javasolni valakit?
2023. dec. 23. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene diszkrétnek lennie, vagy miben?
2023. dec. 23. 19:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretném ha sokan zudnának a piercingről, csak pár embert avatnék be
2023. dec. 23. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden piercinges diszkrét.

Egy kvalifikált, kompetens piercer pedig nem "magánszemély" lesz, hanem egy nívós helyen dolgozó szakember.

Egyik sem fog hátast ugrani, mert mindegyik egész nap puncikat, pöcsöket, szájakat, meg az ezekben lévõ piercingeket nézeget. Általában lát sok elfertõzõtt, házilag tákolt hentesmunkát is, mert miután valaki elcseszte nekik háznál vagy valami kétes helyen, aztán másodszorra már nem bíz meg akárkiben.

Nem tudsz nekik újat mutatni. Ha valamirõl lebeszélnek, az azért van, mert nem gyógyulba szépen, nem azért mert túl extrém.

Igen, a szakma indulásakor, a 80-90es években még a meleg bdsm szcéna egy vadhajtása volt, igen, voltak underground piercing bulik, de manapság már ezen túlhaladtunk.

Egy jó szalon egy erre kialakított tér, ahol minden a piercing készítésre van kitalálva, minden tisztítható, diszkrét, és legálisan is szépen le van papírozva.

2023. dec. 23. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy piercing szalonba bemész, a recepción elmondod mit szeretnél (minden piercingnek neve van, de képet is mutathatsz róla, ha ezt nem tudod), aztán aláírod a papírokat.

Ezek után szólítanak, és bementek egy zárt térbe, ami picit olyan mint egy orvosi rendelõ vizsgáló szobája.

A többi kliens nem fogja tudni, hogy mit szurattál, és te se tudhatod, hogy ki vár tragusra és ki a prince albertre.

Név szerint hívnak be.

2023. dec. 23. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire titkos, akkor menj olyan városba,ahol senki sem ismer.
2023. dec. 23. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire ne rettegj.

1, A kutyát nem érdekli. Meg ha látnak is bemenni, mert senki nem tudja miért mész. A hugodnak vagy a barátnődnek veszel fülbevalót? Ez is egy bolt, ide is vásárolni meg szolgáltatást igénybe venni járnak az emberek.

2, Azoknak akik ott dolgoznak, meg akik szintén ott vannak, lehet (kb biztos, hogy) sokkal több meg extrémebb ékszere van. Meg nem tudhatod, sokszor pont a legkonszolidáltabb öltönyös embereknek vannak csak igazából kidekorálva a ruha alatt. Te leszel a tucatból a nyolcadik.

2023. dec. 23. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Loco Tattoo art' Hungary Kaposvar

Én náluk csináltattam kettőt is (septum+helix)

Nem foglaltam időpontot sem csak bementem és megkérdeztem megtudják e most csinálni. Nem is kérdeztek semmit mondták hogy persze, üljek le.

Nagyon jófej volt a csávó mindkét alkalommal és semmi panaszom nem volt egyikre sem :)

2023. dec. 25. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Renner Gergő nagyon ügyes, jófej.
jan. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!