Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok, ti manapság teljesen...

Srácok, ti manapság teljesen le szoktátok borotválni a nemi szerveteket vagy hagytok rajata némi szőrt?

Figyelt kérdés
Ahogy látom manapság felnőtt filmekben, már nem valami nagy divat a teljesen leborotvált szerszám.

2023. dec. 22. 22:10
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én no vagyok. A párom se borotválja, engem egyáltalán nem zavar. Ízlések és pofonok.
2023. dec. 23. 22:11
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
9: Inkább szőrös kukit szopni lenne undorító szerintem. Egyébként meg nem csak az intim területet, hanem az egész testünket szőrtelenítjük, mert csodálatos dolog egymás teljesen csupasz bőréhez simulni szex előtt, érezve, ahogy keményedik a kopasz farkunk.
2023. dec. 23. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
12,te vagy az undorító,meg azon a részen nem nő szőr,te szerencsétlen.
2023. dec. 24. 00:01
 14/15 anonim ***** válasza:
30%
13: A hozzád hasonlók miatt kötelezővé kellene tenni, hogy egyszer minden férfi tapasztalja meg, milyen csodálatos érzés, amikor két meztelen férfitest egymáshoz simul... mindjárt nem lenne ennyi mocsok homofóbia a világon.
2023. dec. 24. 16:14
 15/15 anonim válasza:
ollóval szoktam ritkitani 16/f
2023. dec. 26. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!