Azt veszem észre a SHEIN eléggé népszerű még azoknál is akiknek lenne pénze drágább vagy “jobb minőségű” márkákra.
2023. dec. 22. 11:00
1/10 anonim válasza:
Az influenszerek miatt (is).
2023. dec. 22. 11:17
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, én se értem. Olyan mint az Aliexpress, még árban is.
2023. dec. 22. 11:20
3/10 anonim válasza:
Mert kva jó :D
Én utálok ruhákat próbálgatni meg így fizikailag vásárolni. Neten szeretek rendelni, de Magyarországon is megtalálható boltok ruhái nem a legolcsóbbak. A Shein meg olcsó, addiktív az applikációja, nagyon nagy a választék, olyan ruhákat is tudok rendelni, amiket itthon nem lehet kapni. 8000 forintért 5 pólót vettem, itthon 2 lett volna ennyiből. Az is jó érzés amikor meghozza a futár a csomagot :D Máshonnan nem rendeltem még, mert a Sheint próbáltam ki először és mindig megjött a csomagom, megbízható, olcsó, így ennél maradtam.
2023. dec. 22. 13:14
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, de full környezetszennyező, kizsákmányoló és ordas nagy a biológiai lábnyoma.
2023. dec. 22. 17:21
5/10 anonim válasza:
Mert a köztudatban menő erről a gagyi oldalról rendelni, de ha ugyanazt a silány sz@rt a helyi kínai üzletben veszed meg, azt már vércikinek kiáltják ki a kis divatnyomi libák.
Nem az eszükért szeretjük őket.
2023. dec. 22. 18:20
6/10 anonim válasza:
Olcsó, hatalmas kínálat, jól is néznek ki a cuccaik.
Cserébe gagyi minőség. Értsd: jól néz ki, de tapintásra gagyi anyag, vékony anyag stb.
Én csak bugyikat, fürdőruhát meg itthon körül szaladgálós dolgokat veszek onnan.
2023. dec. 22. 18:57
7/10 anonim válasza:
Az AliExpresstől azért jobb
2023. dec. 23. 00:31
8/10 Metionin válasza:
Megbízhatóbb, mint pl. az ali vagy a wish. Utóbbiak nekem már többször hagytak el csomagot, a shein soha. A kiszállítás is sokkal gyorsabb. A ruháim 80%-a turiból van egyébként, szóval díjazom az újrahasznosítást de ott nyilván nem találok mindent és a méretem is problémás, főleg nadrágoknál de olykor felsőknél is. Sheinen az XS méretet mintha rám varrták volna a legtöbb dologból, főleg a nullás melleim miatt előnyös nekem az ottani méretezés. Olyan dolgokat rendelek, amiket itthon sima boltokban nem találok meg és nem akarok érte indokolatlanul nagy összeget kiadni egy felhájpolt darkos márkától, ahol egy sima fekete felső vagy gatya is 20-25 ezer, mert belül a címkére rá van hímezve egy logó. Igazából lehet itt ujjal mutogatni, hogy környezetszennyezés meg kizsákmányolás de az összes fast fashion üzlet ugyanezt csinálja, csak 5x annyiért adják el.
2023. dec. 23. 13:18
9/10 anonim válasza:
Olcsó, de minőségre közel se olyan rossz, mint ahogy azok állítják, akik nem vásárolnak onnan:-) Szóval, ár-érték arányban tökéletes. Emellett hatalmas a választék is. Lesz.rom a divatot, influenszereket, extrémebb stílusom van, plázában sokszor nem is találnák nekem tetszőt, bizonyos tematikus boltok (lásd a 8-as válaszát) viszont rohadt drágák. A Shein és a Vinted nekem a tökéletes.
2023. dec. 23. 16:24
10/10 anonim válasza:
Nekem eddig szerencsére egyik shein-es rendelésnél nem adódott semmi problémám. Igen, a méretezés csalóka kicsit, de akkor sem extrém mértékben, és ár-érték arányban is nagyon jó.
Bármit megtalálsz ott sokkal olcsóbban mint itthon, és ez nem csak a ruhákra vonatkozik. A minőséggel én mindig meg voltam elégedve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!