Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik pénztárcát válasszam?...

Melyik pénztárcát válasszam? Melyik nèz ki jobban? Melyik lenne a praktikusabb?

Figyelt kérdés

Rendeltem màr tőlük, eg kicsit hasonlót, mint a bézs színű, csak az valamivel rövidebb volt, az 15 cm volt, ez 19,5. Azzal az volt a baj, hogy a bankjegy csak összehajtva fèrt bele, de ami mèg jobban zavart benne, az az volt, hogy a pénzèrmèknek elég szűkös volt a hely, ha hirtelen kellett volna fizetni, nem tudom, hogy kapom ki belőle..

A másiknál (a szürkènèl), külön van hely az érmèknek, meg elvileg a kapcsos részben a bankjegyeknek is.

[link]

(Itt làtszik a többi színnèl, hogy elèg szűkös lehet a hely az érmèknek.)

[link]

(Ez viszont nem olyan szép, szerintem, mint a bézs..:/)

Előre is köszi!

2023. dec. 7. 12:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Ès olcsóbb is lenne a bézs..:/
2023. dec. 7. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
A bézs szebb. Meg nekem a másik belseje túl kislányos (amivel nem mondom hogy baj van, csak nekem személy szerint nem jön be), viszont nagyobb. Igazából mennyi készpénzt, érmét szoktál magaddal vinni? Mármint, az a fő fizetőeszközöd? Csak azért, mert nyilván tök jó a külön hely az érméknek meg minden, de ha amúgy ha nem szoktál magaddal annyit vinni, akkor most nem akkora probléma annak a hiánya. Én amúgy azt csinálnám, hogy még nézelődnék. Próbálnék egy olyat keresni, ami az elsőre hasonlít, de még is nagyságilag a másodikra hajaz. Mert amúgy a második lenne a praktikusság szempontjából a jobb választás, de nekem nem annyira jön be a kinézete.
2023. dec. 7. 12:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszi. :)

Csak készpénzt hordok magamnál, szóval..:/

Igen, a belseje nekem sem tetszik annyira...Mondjuk az nekem annyira nem szàmít, inkàbb csak a külseje, de nem tudom..

Egyèbkènt, màr megrendeltem a szürkèt, de lemondanàm, még mielőtt kiszàllítanàk, csak nem tudom.. már sokat keresgéltem neten, de nem igazàn találtam jókat, meg a Vuch pènztàrcák tetszenek talàn a leginkább.

Személyesen, a közelemben csak Deichmann lenne, ahol talàn jobban vannak normálisabb pénztárcák, de a webshop alapján, ott sincsen olyan, ami tetszene, sajnos.

2023. dec. 7. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem kulsore mindketto tetszik. Azt vedd ami jobban az igenyedihez illik. Ha keszlenzezel akkor jobb a kenyelmesebb apropenztarto
2023. dec. 7. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, azt hiszem, akkor inkább maradok a szürkènèl..
2023. dec. 7. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy ilyenkor érdemes elmenni élőben is egy olyan boltba, ahol árulnak pénztárcát. Persze, remek, hogy a neten akkora a választék, viszont van amikor az ember élőben meglát egyet, és rögtön úgy érzi, hogy az a tökéletes. Még is csak más, ha az ember élőben látja.
2023. dec. 7. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a bézs szebb.
2023. dec. 7. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!