Melyik pénztárcát válasszam? Melyik nèz ki jobban? Melyik lenne a praktikusabb?
Rendeltem màr tőlük, eg kicsit hasonlót, mint a bézs színű, csak az valamivel rövidebb volt, az 15 cm volt, ez 19,5. Azzal az volt a baj, hogy a bankjegy csak összehajtva fèrt bele, de ami mèg jobban zavart benne, az az volt, hogy a pénzèrmèknek elég szűkös volt a hely, ha hirtelen kellett volna fizetni, nem tudom, hogy kapom ki belőle..
A másiknál (a szürkènèl), külön van hely az érmèknek, meg elvileg a kapcsos részben a bankjegyeknek is.
(Itt làtszik a többi színnèl, hogy elèg szűkös lehet a hely az érmèknek.)
(Ez viszont nem olyan szép, szerintem, mint a bézs..:/)
Előre is köszi!
Értem, köszi. :)
Csak készpénzt hordok magamnál, szóval..:/
Igen, a belseje nekem sem tetszik annyira...Mondjuk az nekem annyira nem szàmít, inkàbb csak a külseje, de nem tudom..
Egyèbkènt, màr megrendeltem a szürkèt, de lemondanàm, még mielőtt kiszàllítanàk, csak nem tudom.. már sokat keresgéltem neten, de nem igazàn találtam jókat, meg a Vuch pènztàrcák tetszenek talàn a leginkább.
Személyesen, a közelemben csak Deichmann lenne, ahol talàn jobban vannak normálisabb pénztárcák, de a webshop alapján, ott sincsen olyan, ami tetszene, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!