Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket ez nem bánt?

Titeket ez nem bánt?

Figyelt kérdés

Úgy az élet hogy mist ki kell mondanom mindekinek más de vannak a szépek és a csunyabbak

Meg igzsgtalan néha az élet ?

Van aki pl Balatonfüreden lakik vagy Xy helyen és bárhol laksz vagy vagy lehet e jobb

El tudja a kedvem rontani ha látok valamit ami szerintem jobb

Nem zavar titeket hogy láttok pl egy szep fiút és o sikeresebb lehet vagy lanyt vagy irigység cica harc vagy lakás ház vagy csak elfogadjatok ami van?

Szerintem aki szebb az nagyobb előnybe lehet több lehetőség

Ha vab egy szep lány csak van rá több esélye meghódítani egy neki tetsző szebb fiút nem?

És h igazstalan sokszor az élet az osztás

Vagy titeket mi zavar ?

Neg annyi dolog van különböző felig ezért js jo de zavarhat h vannak szebbek ilyen emberek

Olyanok titeket nem?

2023. dec. 2. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem más életével foglalkozok.
2023. dec. 2. 18:03
 2/3 A kérdező kommentje:

De a csúnyább emberek se lehetnek annyira szerelmesek a sherleem nem ág is az magadban vagy picit szerelmes tetszel így más a is más is ?b

Sokkal több mindenre lehet egy szebb ember ek szebb lehetősége jobban all a ruha voselkehtei szépen stb titeket ez nem zavar ? Szúrja a szemeteket? Jobban lehet szerelmes is stb. ?

2023. dec. 2. 18:13
 3/3 Metionin ***** válasza:
Kistiniként volt egy fázisom, amikor nagyon zavart, hogy pont egy szar családba születtem egy szar helyre és szar anyagi helyzetbe. Úgy éreztem, nem érdemlek ennyi szart míg egyes osztálytársaim jóval kevesebbet "tettek le az asztalra" (már amit abban a korban le lehet de érted) és mégis normális szülőket, jobb anyagiakat vagy jobb lehetőségeket kaptak. Aztán megtanultam, hogy az életben nincs ilyen, hogy valamit érdemelsz, egy lutri hogy hova születsz, igazság pedig nincs. Ez van, ezen túl kell lépni és abból dolgozni, ami van. Mindig lesz nálam szebb, jobb, szerencsésebb de már nem érdekel.
2023. dec. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!