Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok őszinte véleményt...

Tudnátok őszinte véleményt mondani a testemről? 22/F

Figyelt kérdés

Igazából én meg vagyok elégedve magammal, nem akarok testépítő lenni, rendszeresen edzek, de inkább csak kardiót.

Kíváncsi vagyok hogyha egy leányzó/nő rám nézne, mit gondolna így első pillantásra. De férfiak véleményét is várom.

Csak hogy reálisabban lássam magam.

Feszítős:

[link]

Nem feszítős:

[link]

2023. nov. 29. 23:47
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem kérek több privátot :DD
2023. dec. 4. 20:07
 32/37 anonim ***** válasza:

Olyan szempontból nem biztos, hogy egyszerű dolgod van csajozásban, hogy a normál alkatú lányok, nagydarabok melletted. Emiatt lehet, hogy nem flörtölnek veled, azt gondolván, hogy úgysem kellenének neked, vagy az is lehet, hogy számukra lenne zavaró, hogy nem te vagy a testesebb.

Ha pedig csak nálad vékonyabb lányok jöhetnek szóba, akkor ugye egy jó nagy kör kiesik.

2023. dec. 4. 20:20
 33/37 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem ez nem érdekli a lányokat, legalábbis eddig mindegyik barátnőm kicsit husosabb volt nálam, de alapból a legtöbb lány husisabb, magasabb a BMIje, szerintem ez normális
2023. dec. 4. 21:28
 34/37 anonim ***** válasza:

Azt vágod hogy 182 centi, ember? Nem hinném hogy 180 fölött lesz a csaja.

Amelyik meg dagadt, az tudja magáról, és örül neki hogy a barátja jól néz ki.

Ne törődj ezzel, csak le akar húzni téged, valószínűleg nem tapadnak rá a csajok.

Egyébként, mi az hogy nem kell több privát?? 😀😀 Ilyet se hallottam még fiútól. Mindig csak a lányoknak küldenek privátot, és ők szokták kiírni hogy nem kérnek többet 😀

Lehet hogy csak meleg férfiak privátoztak? Ha tényleg lányok, akkor végre a ők is nyomulnak :) bár arra kevés az esély

2023. dec. 5. 16:27
 35/37 A kérdező kommentje:

Szerintem meleg férfiak voltak :DD

Legalábbis a felhasználónevek alapján. Full heteroszexuálisként inkább kihagyom az ilyen ajánlatokat:D

2023. dec. 5. 17:11
 36/37 anonim ***** válasza:
Sad :( akkor még sincsenek lányok, mindegyik lezbi lett :(
2023. dec. 5. 18:04
 37/37 A kérdező kommentje:
lehet :DD
2023. dec. 5. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!