Tudnátok őszinte véleményt mondani a testemről? 22/F
Igazából én meg vagyok elégedve magammal, nem akarok testépítő lenni, rendszeresen edzek, de inkább csak kardiót.
Kíváncsi vagyok hogyha egy leányzó/nő rám nézne, mit gondolna így első pillantásra. De férfiak véleményét is várom.
Csak hogy reálisabban lássam magam.
Feszítős:
Nem feszítős:
"Mostmár nők is dicsérgetnek, több önbizalmat ad a gyakori mint más platformok:D"
Akkor képzeld el a lányokat hogy ők instán milyen sok önbizalomat kapnak a sok fiúktól.....(khm bocs, simpektől xdd) meg nem csak a fiúktól, a lányok egymást úgy dicsérik mintha leszbikusok lennének.
Sajnos, nekem ez irritáló és nem érzem az egyenlőséget
Főleg hogy a lányok alig dicsérik a fiúkat
😅
#21 majdnem, 72 :OO
#22 akkor dicsérjük egymást mi is "fiúk" :DD
Mondjuk én kifejezetten senkit se szoktam dicsérni, de kritizálni se legalább. Se fiút, se lányt. Nekem ez is új, hogy a lányokat agyondícsérik instán, tinderről hallottam, hogy ott jól megy nekik és még a csúnyácska lágyokat is elözönlik privátokkal.
a feszítős éd a nem feszítős kép között mi a különbség? :D
nem látom bocs :D
A karizmom egyiken se feszítem be, az lehet becsapós.
A fűrészizmaim sokkal jobban látszódnak a feszítősön, meg a nyakam eresebb, kb ennyi :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!