Zara üzletben csalnak?
Sziasztok, fogalmam sincs hova fordulhatnek a problemaval. Oktober 30-an rendeltem a Zaratol 3 termeket amit kifizettem. X nappal kesobb megerkezett 1db termek es a masik 2 nem volt benne. Irtam az ugyfelszolgalatnak a cseten, visszairtak 2 nap mulva valaszolnak es tovabbitottak a problemat.
Kozben jart nalam megint a futar es magatol emlitette, hogy ott van a raktarukban a csomagom, de nem tudjak kiadni. Mondtam irtam az ugyfelszolgalatnak majd segitenek.
Eltelt 2 nap semmi nem tortent. Irtam megint nekik es ugyanazokat a valaszokat futtattak. Mondtam ok legyen igy… eltelt kb egy het es semmi. Megint irtam nekik es megint ugyanazzal akartak lerazni, de itt mar duhosebb voltam es hiaba kerdezoskodtem leraztak automatikus valaszokkal. Mar lassan egy honapja rendeltem es semmi reakcio es nem tudok kerni penz visszateritest nem tudom torolni se a csomagom. Szinte sirhatnek mennyire szemetek, kozben felneztem a zara care oldalra es tobb kulfoldit lattam, hogy pontosan ugyanez tortent veluk ezt irtak le, hogy sosem kaptak meg a csomagot es az ugyfelszolgalat ugyanazt irja semmi segitseg. Veletek is tortent mar ilyen?? Mit lehet tenni? Valahol fel lehet jelenteni vagy orokre oda van a penzem?
És a futár mit mondott? Miért nem tudják kiadni?
Lehet, hogy nem a Zaránál van a gond, hiszen ők már feladták a csomagot és már a futárszolgálatnál van.
Szerintem őket hívd.
Nem csalnak, én rendeltem már tőlük, minden rendben volt. Meg azért nem a noname ismeretlen oldal, nem is engedhetik meg maguknak, hogy csaljanak.
Próbálkozz a futárszolgálatnál.
Abban igazad van, hogy az ügyfélszolgálatnak is illett volna segíteni, meg szerintem ők is látják, ha valami hiba van.
Helentsd be a fogyasztovedelemnek csakasert.
Ha nem kaptal szamlat akkor a navnal.
Rendorsegi feljelentes lopasert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!