Helix piercing kezelése?
Ma délután kiszúrták a fülem. Az egyik egy helix piercing porcba a másik pedig fülcimpába az előző kettő után még egy harmadikat.
Na most a fülcimpám egyáltalán nem fáj semmi baja, viszont a helix (attól függetlenül, hogy a szúrás maga kicsit sem fájt) iszonyatosan lüktet. Az előbb vetkőztem le fürdéshez és egy nagyon picit hozzá nyúltam, azthittem bepisilek, mostmár viszket is mint a nyavaja.😃 Ma este már bekenjem óvatosan vagy inkább csak reggel, illetve mit ajánlotok, esetleg a bepanthen jó lehet rá?
Köszi előre is!
Köszönöm a gyors válaszod! Megnyugtattál!😇
Még egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban..hogyha befújod vele akkor meg is törlöd vagy hagyod, hogy beszívja mindet?
Ne használj kenőcsöket rá, Octenisepttel vagy hasonlóval kezeld.
Ráfújod, és úgy hagyod. Vagy esetleg fültisztító pálcikára fújod, és úgy csinálod. Utána a szert rajta hagyod, nem kell áttörölni, letörölni, hanem hagyod hogy beszívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!