Szeretnék majd divattervező lenni. Mit kell tanulnom? Ne írjatok lyanokat, hogy " nőjj fel" lécci!
Én is az szeretnék lenni :)
Amúgy...első lépés szerintem,hogy a rajzaid megmutatod egy ilyen dolgokban jártas személynek,majd pedig ha jó véleménnyel van róluk,akkor próbálod megvalósítani a terveid.:)
Ha sikerül,és hordható meg etc.,akkor gondolkodhatsz a tanuláson.Szerintem a középiskolában fölösleges direkt iylen szakra menni.Max. művészeti suliba.
Felsőoktatásban pedig....hát én valószínűleg a MOME-ra fogok menni.Sok jót hallottam róla.Esetleg ilyen okj-s tanfolyamokat is elvégezhetsz.De ez még messze van.Addig ezerszer meggondolhatod magad.Én is már inkább a pszichológus felé hajlok...de közbe is tudok tervezni (:
14/L
először is képezd magad amíg nem tudod iskolában tanulni, pl varró magazinok, szabásminták, szakkönyvek textilekről és a divat történetéről, stílusokról,
gyűjts össze egy varrógépre vagy kérd azt karácsonyra, fontos hogy te magad is tudj varrni, kezteben olcsóbb anyagokból (2-300ft/méter), magad is kitalálhatod a szabásmintát,
legyne pár ruhád, terved, fotód a ruháidról, rajzaid, azzal már házalhatsz is cégeknél 1-2év múlva :-)
ha tehetséges és kitartó vagy valahol úgyis befogadnak gyakornoknak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!