30-as férfiként a szőrös mellkassal mennyire leszek kakukktojás?
Hétvégén wellnessezni megyünk 8 fős baráti társasággal (nők, férfiak vegyesen) nem akarok gáz lenni se, de a csupaszságot se szeretem magamon.
Szerintetek le kellene borotválnom,vagy le fogja szarni mindenki, és maradhat a szőr?
Szerintem bu.is, ha egy pasi csupasz. A háton tök gáz, na az igaz 😃
Nem te leszel egyedül, aki nem csupasz, nyugi.
Szerintem teljesen normális a szőrös mellkas.
Nekem fura a totál csupasz. Nyilván az extra nagy bozont sem ideális. Szóval nyugodtan hagyd úgy, ahogy van. Mindenféle embert fogsz látni, csupaszt, szőröset, kevésbé szőröset, nagyon szőröset.
1. Majd a kedvedért méretre vágom. Aha, hát persze…
Kérdező. Elég igénytelen és taszító és egyben haszontalan a szőrtakaró.
A lusta férfiak magyarázata az hogy a szőrtől férfiasak, hát ha csak attól, akkor már rossz.
3.
Voltál már annyira szőrös mint egy férfi?
Elég buta lehetsz, hogy szerinted a szőr határozza meg hogy melyik nemhez vonzódunk.
És hát persze, majd a hátamon leszedem, a mellkasomon szigorúan 2 centire hagyom, a hónomalján 0,5 tizedre, hát hogyne. Majd mások kedvéért így fogom csinálni.
36 éves vagyok, már tizenéve rendszeresen dugok 40-50 éves asszonyokat.
Ők példàlul kivétel nélkül azt mondjàk, hogy egy férfi legyen szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!