Hajlakkal h lehet jól belőni egy fiúnak a haját? Van vmi jó módszeretek? Eddig zseléztem de most ki akarom próbálni ezt is
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 17:34
1/7 anonim válasza:
Fölszárítod, és lelakkozod.
Én így szoktam.
15/f
2/7 anonim válasza:
Mik vagytok már, plázacicák?:S Túl sokat foglalkoztok a külsőtökkel, gyerekek...
24N
3/7 A kérdező kommentje:
kedves második! most azzal meg mi a probléma h az ember akar vmi formát adni a hajának?hidd el nem vagyok egy melírozott és vasalt hajú rinyálós plázaboy...csak szorult belém egy kis igényesség...
2010. okt. 19. 17:44
4/7 anonim válasza:
Ja értem, ezért a zselé és a lakk...:D Azt én is max a fodrászatnál kapok a hajamra, pedig jobban be tudnám fixálni így a fürtjeimet...napi szinten durva...és ha belegondol az ember, hogy azt be is lélegzed...
5/7 A kérdező kommentje:
nem egyszerre a kettőt, és nem is minden nap...most nehogy már ha egy srácnak fel van zselézve a haja már búza legyen...haaagyjuuk
2010. okt. 19. 18:07
6/7 anonim válasza:
Mik vagytok már, plázacicák?:S Túl sokat foglalkoztok a külsőtökkel, gyerekek...
24N
Rohadtul nem vagyok "plázacica", normális ruhákba járok, rövid hajam van, neked nem mindegy, hogy zselével, vagy lakkal van belőve? pff..
15/F
7/7 anonim válasza:
A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni.
Off
Miért baj, ha egy fiú igényes a hajára? Nem arról van szó, hogy ha szétmegy, akkor visítson, meg hisztizzen, de a zselé/wax/hajlakk nem bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!