A pasik miért hívják átlagosnak a jó csajokat?
Az átlagos nő egy negyvenes, kissé túlsúlyos, középfokú végzettségű anyuka.
Ehhez képest a pasik a tizen-huszonéves, minimum 7/10-es csajokat szokták átlagnak mondani, pedig az átlag a 4-5-6/10.
Miért nincs realitásérzékük?
Gondolkodjunk logikusan: kinek mi az átlag? Komolyan kérdező, ne legyél már ennyire buta. 🤦 Minden pasi a saját korosztályánál mond átlagot. Pl. egy húszas pasi simán mondhatja a húszas csajra, hogy neki ő átlagos, mert...
Én 33 éves nőként sose mondok véleményt egy 50-60-as férfiról, kivétel, ha az Jason Statham 🤣☺️, mert nem látok bennük semmit, nem a korosztályom, így nem tudom, hogy az 50-60-as éveiben járó embereknél ki az átlag, milyen alkatú..
Rég rossz lenne ha mindenki ugyanazokat a nőket tartaná jó nőnek. Akkor kihalna az emberiség.
Mindenkinek mást jelent a jó nő.
#3 A szép az szép, a csúnya meg csúnya.Az embere többsége ugyanazokról az emberekről hasononlóan gondolkodik, hogy szépnek vagy csúnyának számít.Az más dolog, hogy ezeken belül vannak szubjektív kategóriák.
Szerintem sem a legszebb Taylor Swift, de azért nem mondanám rá, hogy átlagos.
Szerintem Angelina Jolie sem olyan túl szép, mivel nem az én ízlésemnek felel meg.Attól még nem mondanám, hogy csúnya, vagy átlagos, mert egyértelműen nem az, csak nekem nem tetszik.
#8 Ja, és még valami.Ugye az átlag alatti, átlagos, átlag feletti kifejezéseket mindig az utca összes emberéhez viszonyítjuk.
Tehát ha van mondjuk Taylor Swift, Amber Heard, meg Palvin Barbara és látod őket sétálni az utcán, akkor könnyen belátod, hogy ezek átlag feletti külsejű emberek.Az más kérdés, hogy kinek melyik tetszik leginkább a saját ízlése szerint.
Attól még egyiket sem fogod leátlagosozni, mert egy átlagos ember nem így néz ki, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!