A nők akik piercing-et hordanak a köldökükbe nem szokott büdös lenni?
Fèrfikènt nagyon tetszik meg izgató egy szép női hason egy ilyen èkszer.
De nem szokott ilyen probléma lenni?
És nem fàj hordani?
Ès nem okoz gyulladást?
#4 Nekem már nincs köldök piercingem, kiszedtem.A gyógyult piercing nem fáj egyáltalán, zavaró viszont lehet.Mert beleakadhat akár ruha is öltözésnél, ha nem figyelsz oda.
De ugye minden testékszerbe bele lehet akadni.A fülpiercingekbe meg a fésű és a haj akadhat bele például.
Maga a köldök is tud büdi lenni ha nem mosod.
Amitõl büdös egy gyógyult piercing (meg a köldököd is) ha nem mosod, azok az elhalt bõrlemezkék és a faggyú, amik a hõ hatására elkezdenek bomlani.
De ezt normál higéniával ki lehet küszöbölni.
Az, hogy zavar-e, beakad-e anatómia kérdése. Nem mindenkinek van olyan forma köldöke, amibe lehet.
Kell hogy legyen mélyedés, meg egy fal, amin nem mozog ha hajlongsz. A kidudorodó köldökbe, vagy abba, ahol nincs ilyen kiugró "eresz" nem lehet, mert ezek a mozgás hatására irritálódnak.
Ja és mindenkinek van köldöke, ha van anatómiai adottság, férfinek is lehet.
Professzionális piercernek a szeme se rebben, csinálnak nõn is, férfin is épp eleget.
Köszi lányok.
Persze tudom,hogy a köldököt külön àpolni kell, nagyjából meg is válaszoltátok és baromira jól tud kinézni 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!