A mellbimbó piercing gyógyulása mennyire fájdalmas folyamat, illetve néha laposodó mellbimbót milyen mérettel érdemes átszúratni?
Angolul olvastam olyat, hogy ilyenkor jobb kb 2 mm-es vastagságút választani, hogy ne laposodjon olyan könnyen. Ez igaz? Illetve mennyire fájdalmasabb? Több helyen vállalnak ekkora méretet, vagy 2.5mm-eset. (Nem befelé forduló)
Akinek van mennyire fájdalmas a szúrás, majd az első 1 hét? Tudom egyéni de kb mire számítsak? Folyamatos fájdalom? Esetleg mivel enyhíthető?
Szúrassam egyszerre mind a kettőt, vagy inkább várjak a másodikkal? Ti hogy csináltátok?
(Negatív véleményt magára az ötletre nem kérek, nekem tetszik)
Úristen!!! Ismét egy testképzavaros!!!
Ha neked tetszik,mi a fenének írtad ki? Nem mindegy?Be vagy szarva???
Szia! Én pontosan a mellbimbó kellős közepébe kértem, én egy full homoszexuális srác vagyok.
A szúrást viszonylag könnyű kibírni utána viszont 2-3 napig nagyon fájt.
Jelenleg 2.5 mm vastagságú karaika van bent. Jóval érzékenyebb lett, sokkal jobb a szex. Én mindkettőbe rakattam szándékosan 2 okból.
1. Jobb a szex
2. Jobban látszik rajtam hogy meleg vagyok
Mindenképp érdemes megcsináltatni, én 2 éve hordom non stop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!