Parfümrétegezés: szoktatok két különböző parfümöt használni egyszerre? Ha igen, melyeket?
Figyelt kérdés
Több videóban is láttam ezt a rétegezés módot, amikor két különböző illatú parfümöt fújnak magukra és így egy különleges, egyedibb illat jön létre (jó esetben kellemes).
Ti ezt próbáltátok már? Milyen kombinációk váltak be?
2023. okt. 25. 19:42
1/4 anonim válasza:
Szoktam. Egy gyengébb, púderes illatot egy erősebbel. Az erőset finomítja.
2/4 Metionin válasza:
Igen, általában vaníliás illatot párosítok fás illattal.
3/4 anonim válasza:
Az Eau de Tihany weboldalán és tihanyi boltjaiban (lehet van máshol is, azt nem tudom sajnos) van mindenféle levendula és levendula kombós parfüm:)
4/4 anonim válasza:
3-as vagyok: Jaj, ezt egy másik kérdéshez akartam írni válasznak, csak meg van nyitva egyszerre több kérdés is. Bocsánat!
A te kérdésedre válaszolva viszont, én is szoktam kombózni, leginkább olyan parfümöket, amikben kevesebb illatjegy található meg. A vanília valamilyen fűszeresebb parfümmel bejött nekem pl.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!