Szerinted kövér ez a nő? Párkapcsolatban zavarna?
A két eset nem ugyanaz. Nem mindegy, hogy hány kilóról indul az ember. Világéletemben "oriás" voltam. Gyerekként még ennél is husisabb.
Éppen ezért egy vékony alkatú soha nem fogja megérteni ezt. Te valószínűleg soha nem is tudnál 100 kilóig felmenni.
Nekem meg 30 kilót kéne leadjak, hogy normális legyen a BMI indexem.
Neked nem kell alapból diétáznod, csak akkor ha nyaraláskor felkúszik 1-2 kiló. Nekem egész életemben kellene, ha sikerülne is lefogyni.
Tudom nem fogsz megérteni, és örülök is neki, hogy nem mindenki ilyen duci alapból mint én. Legyél érte hálás. Nem kívánom senkinek az életfogytig való diétát.
Szóval én itt elengedtem a vitát. Nem reagálok többet.
"Az evés pedig ne legyen számodra örömforrási és jutalmazási eszköz. Találj ki mást."
Úristen, megoldottad a függőségeket.
Másfél-két kiló? Az egy napközi testsúlyváltozás, te banán.
Az ilyen másfél kilós picsákra nem szabad hallgatni, nincs gyakorlati tapasztalatuk, de imádnak beszólni mindenkinek. Jönnek a lúzer kis coelho bölcsességeikkel.
Drágaság, voltam 55 kg is, ma 47. 😉
"Persze, ennél sokkal több is belefér. :)"
Azt ugye tudod, hogy a fétised miatt veszélybe kerül a nő élete, mert a túlsúly az egészségre nézve nagyon veszélyes?!
igen és igen.
az anorexiás lányokat szeretem 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!