Fiúkat férfiakat kérdezem hogy nekik mennyire fontos hogy egy nőnek műkörme legyen? Elvárják-e? Figyelnek-e egyáltalán erre?
Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 15:48
11/12 anonim válasza:
10.
Pontosan így van, jól látod.
8. Voltam.
12/12 R3nton válasza:
Nekem nagyon tetszik, hosszabbak is, de egyszerűbb színekben, a csicsa meg a giccs nem. Szexinek tartom, ahogy egy szép magassarkú cipőt is, vagy egy szexi fehérneműt, vagy bőr leggings stb.
Nőies nagyon az tény és vannak akik inkább a sportos csajokat szeretik, bár lehet olyanok is vannak akik a férfias csajokat szeretik :D Én sose értettem, hogy lehet az, hogy egy férfinek nem tetszenek a nőies nők. Van olyan, akinek pl. nem jön be egy szexi magassarkú. Különbözőek vagyunk, ez van. Van akinek bejön, van akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!