Milyennek írnátok le a fenekemet?(kép) 20L
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy inkább vékonyabb vagy ducibb, izmos-e, van-e rajta felesleg, ha igen, mennyi, stb.
2023. okt. 21. 14:58
3/9 anonim válasza:
Eldobom az agyam a kommentektől 😑
4/9 anonim válasza:
Tessék, hogy értékelhető kommentet is kapj.
Zsíros, formátlan, egyáltalán nem vékony, van rajtad pár kg felesleg.
A kanos hímneműekkel ne foglalkozz!
5/9 anonim válasza:
Egy egy olyan "csak van" fenék. Igaz, nem nagy, de nem is kerek,nem is az extra jó kategória. Normál méret. De a combod, az elrontja az összhatást. Látszik ott h jó vastag és van rajta felesleg.
7/9 anonim válasza:
Szerintem semmi extra. Nem kiemelkedően formás, de nem is csúnya. Egy átlagos fenék.
Stria pedig bizony 20 évesen is van. Sőt, tiniként is. Én mindog is baromi vékony voltam és nekem is van. Meg láttam fürdőruhában, fehérneműben a barátnőimet, és szinte mindenkinek. Ha hirtelen nő sokat az ember mint a kamaszok sokszor, akkor sajnos kialakul.
8/9 anonim válasza:
Edzetlen, nincs formaja. Mit vartal? Nem ez fogja meghatarozni az ertekeidet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!