Milyennek számítok a mai standardok alapján?
Figyelt kérdés
[link] Itt eléggé álmos vagyok de ez az egyetlen vállalható kép ami mostanság készült. 23 vagyok, 175 magas/80 kg kb. Gyűlölöm ezt a pontozást, de 10/?2023. aug. 8. 01:28
2/16 A kérdező kommentje:
Hát kösz
2023. aug. 8. 01:43
3/16 anonim válasza:
Én az őszinteség híve vagyok, és mivel csak egy búvalbaszott pattanásos arcot látok, ezért ennyiből ezt tudtam kihozni.
4/16 A kérdező kommentje:
Te valószínűleg 11 es vagy egy 10-es skálán.
2023. aug. 8. 01:47
5/16 anonim válasza:
Figyelj, te tettél fel egy kérdést. Ha nem tudsz értékelhető képet feltenni és nem tudod elviselni, hogy ha valaki szerint így ennyiből kuka vagy, akkor így jártál.
Te kérdeztél, én meg csak válaszoltam.
Vagy várj, milyen választ is vártál volna? 5-10? 👏🤷🤦
Nem fogok hazudni, nem szokásom.
6/16 anonim válasza:
Olyan a fejed mintha a kép készítése előtti pillanatban valaki leb@szott volna egy sallert. Szemből fotózz és a kamerába nézz+nem árt ha eyhén mosolyogsz(az enyhén van a hangsúly)
7/16 hosszúhajú válasza:
ne olyan képet tegyél fel amin félig alszol. mert ez egy bealvós kép.
9/16 A kérdező kommentje:
Mennyi kretén gyűlt össze...
2023. aug. 8. 10:40
10/16 anonim válasza:
Kérdező, nem mi nem tudunk feltenni egy normális, értékelhető képet. 🤦😉 Pedig ehhez még agysebésznek se kell lenni.
A hiba benned van.
De tudjuk, te mindent tökéletesen csináltál. Akkor ezek szerint, te ennyit érsz, amennyire mi értékeltünk téged. Hát, ez van. Fogadd el. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!