Szakállas, borostás férfiak, titeket nem zavar a szőr az arcotokon?
Figyelt kérdés
Ha borosta nem zavar, hogy szúr? A szakáll nem kényelmetlen?
Azon kívül, hogy sok esetben jól néz ki, nem érzitek “tehernek”?
2023. okt. 17. 20:20
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nem.
Remelem segitettem.
Szia!
2/7 anonim válasza:
Nem mert bármelyik csajt megkapom ha van.
3/7 winR válasza:
Nem, csak akkor, ha hosszúra engedem nőni.
5/7 Noren1989 válasza:
Csak a bajusz egy része, az orrom alatt.
Néha szúr, olyankor vàgok egy Hitler-bajuszt.
6/7 anonim válasza:
Én pár napot kibírok, utána már zavar. De borotválkozni is utálok. Itthon dolgozom, nem nézik... Egyébként zsíros is, egyre több tusfürdő viszi csak le.
7/7 anonim válasza:
Miért szúrna? :D A jó oldalára kell születni.
Értsd: Aki hordja, azt nem szúrja, ha a nő puszit ad, vagy punci puszit szeretne, akkor már szúrni fog. :D
Ráadásul egybefüggő 5mm-es borostám van, ami jobban áll nekem, mint a sima arc, vagy a szakáll. A sima arc miatt túl fiatalnak nézek ki, kb 16-17 évesnek, szakállal meg 30-35 közé szoktak saccolni, borostásan meg a koromhoz illik, 25 vagyok, és max 28 nak saccolnak ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!