Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha egy bizsu...

Mit jelent az, ha egy bizsu fülbevaló nikkelmentes?

Figyelt kérdés
az van,hogy a fülem nem bírja a bizsut,viszont az arany fülbevaló elég drága ahhoz,hogy váltogassam.és a boltban azt mondták,hogy ezek a bizsuk nikkelmentesek,és nyugodtam megvehetem.tényleg nem fog fájni tőle a fülem?
2010. okt. 18. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb bizsutól azért gyullad be az ember füle, mert nikkel van benne, ami allergizál. Az én fülem is csak az aranyat szereti, de ezektől a nikkelmentes bizsuktól nincs semmi baja. Mondjuk állandó használatra még nem próbáltam, csak alkalmakra. Állandóra az arany van a fülemben, és ha buliba megyek, akkor teszek csak bele valami pofás bizsut.
2010. okt. 18. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

a fém ékszerekben a leggyakoribb szennyezőanyag a nikkel. Az addig oké,hogy valami nikkelmentes, de a mellett még van 1000 más is amire érzékeny lehet az ember. Nekem speciel még az orvosi fémtől is olyan kiütéseim lesznek,hogy öröm nézni.

Próbálkozz az ezüsttel, az szinte nem is drágább a bizsunál, vagy tudom még ajánlani a titánium(platina után az egyik legtisztább orvosi fém) ékszereket(netről érdemes rendelni).

2010. okt. 18. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:

eddig az aranyon kívül a nemes acél füliket próbáltam,de ugye abból sem akkora a választék :-)

ezüst nem igazán tetszik

pl hol lehet a neten rendelni?linkelsz esetleg oldalt?

2010. okt. 18. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

szia! én a wildcat.hu-ról rendeltem, viszont nekem piercing kellett. Megnéztem neked az előbb, fülbevaló nem nagyon van,inkább fültágító..de gondolom az neked nem aktuális:D

találtam viszont egy honlapo:

[link] ...pontosan nem néztem meg őket, de látom hogy van kopásálló (fehér)arany bevonatú ékszer,és elég jó áron kínálják őket. Egy próbát megér,hogy bírja e a füled.

Ami a titánium ékszereket illeti, írd be keresőbe hogy titánium fülbevaló vagy ami érdekel,és dob ki pár oldalt,csak nincs időm megnézni hogy melyik is lenne neked megfelelő:)

2010. okt. 18. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!