Melyik a jobb: Mod vanilla vagy Cloud pink?
Nagyon szeretem Ariana parfümjeit és most a fenti kettő közül szeretném megvenni az egyiket, de nehéz a választás. Mindkettő nagyon tetszik és el tudnám képzelni őszi-téli illatnak. Krémmánián már elolvastam a véleményeket, de hátha Ti is segítetek a választásban.
Melyik a tartósabb és finomabb illatú?
Mod Vanilla.
Ez is púderes, de sokkal elegánsabb és felnőtt nősebb a Cloud-nál.
Viszont eszméletlen tömény és másnap sem illan el a ruháról. Amíg a Cloud-ot átmeneti időben szeretem, ezt biztosan nem fújom magamra 10 fok felett. Robosztus az édessége, már-már karácsonyi sütemény kategória.
A Cloud Pink nekem nem jött be. Olyan semmike feeling, amihez hasonlót találok a Dm / Rossmann féle drogériákban is hasonlóan gyenge tartóssággal, csak éppen negyedennyiért.
Nos pár nap használat után jelentem: ez az illat annyira finom és nőies. Tartóssága nem rossz, de rajtam nem tart olyan hosszan, mint a Cloud vagy az Ari.
Ettől függetlenül abszolút nem bántam meg, mert ez az illat csodálatos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!