A Victoria’s Secret bare vanilla testpermet vonzó illat?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik a tömény illata, de nem tudom hogy kívülről is “jó”-e. Valami tapasztalat?2021. okt. 18. 23:30
1/3 anonim válasza:
Ízlés kérdése, erre nem lehet általános véleményt mondani. Van aki odavan érte, nekem túl sok. Az se mindegy amúgy, hogy kin van. Van akihez jól illenek a vaníliás illatok és úgy jó lehet. Amúgy is jön a hűvös idő, ilyenkor sokkal kevésbé tolakodóak az édes illatok. Ha neked tetszik, tegyél vele egy próbát.
2/3 anonim válasza:
Egyedül az a fontos, hogy neked tetsszen az illata, és komfortosan érezd magad benne.
Nekem ez a kedvenc testpermetem, mert az EDP parfümjeimmel vetekszik a tartóssága. Jól áll nekem a vanília, főleg ilyen szexi pézsmás kivitelben.
Én egyébként is az erőteljes illatokat szeretem. A parfüm számomra egy láthatatlan ruha. A megfelelően kiválasztott illat harmonizál a bőröd természetes illatával, ezáltal rólad is sok mindent elárul, és ezt nem kell szégyellned. Mert annak, hogy mindössze fél óráig érződik, akkor is extra haloványan, tényleg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!