Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek jól nézek,...

Lányok szerintetek jól nézek, mennyire pontoznátok 10-es skálán?

Figyelt kérdés

Már kettő éve, hogy elhagyott a barátnőm az volt az első normális, hosszú párkapcsolatom. Azon kívül volt még 1-2. De ott eléggé kilettem használva. És csak pár hónapig tartottak. Mert igazából úgy sosem voltam jó a lányoknál. De egy éve veszem észre azt, hogy már az utcán sem néznek meg nem értem miért amikor soha nem volt önbizalmam. És idáig jutottam, hogy lassan 24 évesen egy nagykorú, tini vagyok XD. Ami miatt sokan becsülnek is, hogy kiélem a fiatalkoromat minden téren. Mintsem, hogy máris családalapításban és minden zagyvalékon agyaljak már most. De félek is attól, hogy pár év múlva megöregszem. Egyébként a képeken nem látszik meg minden. De leírok magamról néhány dolgot. Nem vagyok egy nagy termet 174cm vagyok 61kg, de izmos mert rendszeresen kondizok, járok focira és Ashihara Karatera. Vagyis szeretek sportolni. De nem minden nap 0-24-be. És nem azért, hogy másokat gyalázzak csak hobbi szinten. Emellett 2026-ra lesz diplomám is mert Semmelweis pszichiáter egyetemre is járok.

Ami viszont képeken lehet látszik az az, hogy nem lehetek teljesen magyar. Sokan azt mondják csak kicsit de látszik. Ez így is van apukám cigány. Ezért bennem is van vér. Tinédszer korában is becsületesen él amióta anyumat elvette, pedig mindent megtett, hogy neki, nekem és a húgomnak mindene meglegyen. Nem agresszív és 30 éves koruk után hoztak világra amikor már tudták, hogy biztosan tudnak nekem jó életet biztosítani. És én is ezt a példát akarom követni majd. Kivéve, hogy a lányok többsége valamiért mindig visszautasító volt, szórakozóhelyeken nagyon ritkán jön össze valami. De ami össze jön annak többségéből utána is volt folytatás de egy alkalom volt amikor kapcsolat is. Szóval lányok kinek szabad képet küldeni? XD 17-22 éves lányok előnyben, de igazából bárkinek szívesen küldök. Haverom is van pár közöttük normális romák is. Szóval ilyen problémáim nincsennek. De igaz barátnak senkit nem tudok nevezni. Mert nagyon sok szadista, sötét empata embert ismerek. Akiknek fele mondjuk nem mutatja ki ezt a viselkedést, normálisnak tűnik és barátodnak mutatja magát. Ja utána meg bármelyik “barátját” hátba szúrja. A régi szeretett társaságom is ezért ment szét mert mindenki manipulálta egymást.

23/F

2023. okt. 11. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Jöhet
2023. okt. 11. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De ennyi lelki szarral hogy akarsz jó pszichiáter lenni? Előbb tedd rendbe a saját belsőd.
2023. okt. 11. 13:47
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 Ezen már én is elgondolkodtam.
2023. okt. 11. 14:14
 4/5 anonim válasza:
100%
Nekem is nyugodtan küldhetsz fotót
2023. okt. 11. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
29%
Szia, kuldheted nekem is, 23/l
2023. okt. 11. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!