Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy mellű lányok, felvennétek...

Nagy mellű lányok, felvennétek ilyen fürdőruhát?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenen gondolkozom, de elég nagy melleim vannak. Túl merész ez a fürdőruha hozzá?

2023. okt. 10. 13:40
 1/10 winR ***** válasza:
63%
Persze, nekem van egy hasonló, csak elöl nem ennyire mélyen kivágott.
2023. okt. 10. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Férfi vagyok, de bátorítalak, hogy vedd fel. Nekem tetszik, ha egy lány nem rejtegeti nőies bájait. Szerintem szexi leszel benne.
2023. okt. 10. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
Nem. Kis mellel sem.
2023. okt. 10. 15:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy van egy hasonló ruhám, de azt nem találtam a neten. Amikor megvettem tökre tetszett, de mostmár kicsit túlzásnak érzem felvenni strandra, fürdőbe.
2023. okt. 10. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Halál gáz. Ez inkább a magamutogatásról szól. Mit lehet ebben csinálni egy strandon? Ülni mozdulatlanul egy nyugágyon? Egész nap arra figyelni, hogy nehogy elcsússzon valamerre. Ha pedig kíváncsi férfi tekintetek követnek egész nap, azon bosszankodni, hogy, mit bámul a sok mocskos perverz? Ez egy értelmetlen darab. Arra jó, hogy egy fotót készítsen róla valaki és nézegetni, hogy hű de merész, de nem egy normális viselet, sehová. Mondom ezt férfiként.
2023. okt. 10. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy vennék.Ebben tényleg csak díszelegni lehet egy padon,úgy hogy meg sem moccanok.
2023. okt. 10. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Biztos hogy nem.

Az alakom sem jó egy ilyen fürdőruhához, jó nem vagyok elhízva, de azért van rajtam felesleg bőven. Még egy normális egyrészes fürdőruhában is sokszor kellemetlenül érzem magam mert az is többet mutat mint kellene. De akkor is ilyen gátlásos voltam amikor még sportos alkatom volt, de akkor sem voltak olyan kis melleim.

2023. okt. 10. 16:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmit nem tart, szóval biztos nem.

Frürdõruhához meg még bodytape meg kétoldalú ragasztóval se lehet megoldani, mert leázik.

Rendes kosarast vegyél, ami nem nyakbaakasztós.

Nekem Freya márkájú van, az tart, és vannak belõle G kosár felett is méretek.

2023. okt. 10. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem. Van egy ilyenem, és már ez is sok nekem. Pláne ha családdal, gyerekkel megyünk strandolni. Már ezt is magamutogatónak érzem.

[link]

2023. okt. 10. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok ez, inkább retro a stílusom, mint ez.

Ez kicsit Boratos.

2023. okt. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!