Egy eladó, hogy mondhat ilyet?
Ma alsóneműt vásároltam egy üzletben és az eladó a pénztárnál a testemre tett megjegyzéseket.
Arra célzott, hogy ne vegyem meg azt az alsóneműt mert kövér vagyok és úgysem lesz rám jó stb...
És rámnézve méregette a darabokat.
Persze szépen vissza szóltam neki de bevallom nem esett jól a dolog. Tudom nem vagyok vékony de akkor is mi köze neki ahhoz mit veszek föl?
Nem az első eset, hogy valamit beszól ez a nő.
Esetleg mit tudok tenni ellene?
Szóljak a főnökének is?
Megmondtam neki a magamét ma is de nem fogom neki hagyni ezután sem magam.
Én sem teszek rá megjegyzést pedig nem egy top modell mert közöm nincs ahhoz, hogy néz ki.
Amikor vissza szóltam persze akkor már egyből máshogy beszélt.
Nem az első alkalom volt és nem hinném, hogy hagynom kéne azt, hogy idegenek mások előtt megszégyenítsenek. Főleg ez a nő nem fog mégegyszer.
Pénztárnál álltam már nem válogattam, hogy esetleg megkérdezze segíthet e.
Boltban dolgozom én is a saját kis boltomban de pofám nem lenne megbántani senkit aki nálam vásárol.
Nem adnak blokkot hiába várod mivel számológépen számolja ki az összeget majd felírja mennyit vásároltál.
Pénztárt nem használ.
Furcsa dolog, megkérdeztem a főnökét miért nem adnak blokkot miért számológépen számolja ki a vásárolt termékek összegét és ő sem értette ma már nem volt a boltaban sem.
Nem csak nekem másnak is vannak vele problémái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!