Lányok, nők! Öltözködési dilemmában vagyok, tanácsokat kérhetek?
Figyelt kérdés
Mielőtt félre értés merülne fel egy vékony meleg fiú vagyok. Lányos alkatom van, lányos öltözékem, de nincs meg a hozzám illő stílusom. A melegítő/cicanaci kombót már utálom. Esetleg egy kiindulópontbam tudnátok segíteni?2023. okt. 9. 16:57
1/1 anonim válasza:
Azt, hogy hozzád mi illik igazából neked kell tudni.
Nézz körbe online, pl tiktokon van egy csomó ember aki androgūn férfidivattal foglalkozik, szerintem találsz inspirációt ott.
Elsõre mondjuk az évszak típusodat kéne megtalálni és ahhoz választani színeket. Meg a bõröd alap tónusát, hogy inkább az ezüst vagy az arany áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!