Hogyan küzdhetném le a megfelelési kényszert?
Figyelt kérdés
Sajnos túl sok időt töltök el azzal, hogy ruhákat nézegetek oldalakon, és a súlyommal foglalkozom, mert az az érzésem lányként, hogy ez alapján itélnek meg elsősorban. És ehelyett sokkal hasznosabb dolgokkal is tölthetném az erre szánt időt? Hogyan ne gondoljak arra, hogy elítélnek, ha nem jól vagyok felöltözve, vagy van rajtam némi felesleg.2023. febr. 26. 16:20
1/4 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Milyen magas és hány kg?
Csak a miheztartás végett, hogy lássunk valamennyire tisztán
2/4 anonim válasza:
Gondolj arra minél jobban, hogy mennyire elpazarlod az időd és mást is csinálhatnál.
Aztán próbáld meg minden erőddel azt a "mást" csinálni, akármi is legyen az, és jutalmazd magad - örülj, legyél büszke és élvezd ki, hogy azt csinálsz, amit szeretnél.
Én is így próbáltam magam belemanipulálni abba, hogy végül azt csináljam, amit kéne, és így kiszabadultam az önromboló szokásokból:)
3/4 anonim válasza:
Kérdezd meg magadtól, hogy: "Kinek akarok megfelelni?".
Magadnak kell megfelelni, nem másnak.
4/4 NTBS válasza:
Engedd el. Mindenkinek úgy sem fogsz tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!