Hány kilónak kellene lennem?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok 164-166 cm.
Ha eldöntöm, hogy híznom kell mert túl vékony vagyok mire 2-3kg feljön már úgy érzem túl "kövér" vagyok.
Mennyi lenne az ideális?
2021. jan. 19. 22:05
1/9 anonim válasza:
Versenysúly
166-100-10%
Tehát 66-6,6=59,4kg
Ez akkor,ha futóbajnok akarsz lenni.
Valamennyi zsír SZÜKSÉGES. Tehát nem baj,ha 63kg vagy..nembaj még az se ha 64. Ez nem olyan durva.
2/9 anonim válasza:
Kb 55-60, de ez erosen fugg a csontozattol, izomzattol, testfelepitestol. Kep alapjan konnyebb lenne megmondani.
3/9 anonim válasza:
Keress neten BMI kalkulátort, hogy mennyi a normál tartomány a magasságodhoz. Szerintem olyan 60-65 kg. Sok függ alkattól is, pl. nem mindegy, mekkora a melled, aztán van, aki kifejezetten soványan is arányaiban vastagabb combban bármit csináljon... stb. És persze nem mindegy, milyen izmos vagy, mert az izom többet nyom a mérlegen, mégis ugye kevesebbnek, formásabbnak látszik.
6/9 anonim válasza:
Ha vagy X kiló és azzal soványnak érzed magad, X+3al meg zsírosnak, akkor gondolom épp a kettő közt van az ideális súlyod. Nem?
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
6-os Attól hogy én úgy érzem még nem lesz ideális
2021. jan. 21. 10:36
8/9 anonim válasza:
Ez is igaz, de azt meg testkepzavarnak hívják.
Nem lehet latatlanban megmondani mennyi a pont idealis sulyod, mert nagyon sok függ az alkattól. Lehet, hogy 52, ha törékeny alkat vagy és lehet, hogy 65, ha csupa izom.
9/9 anonim válasza:
Tuti, hogy nem 40. Azt el ne hidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!