Mi szükséges ahhoz, hogy saját márkám legyen?
1, te magad sosem fogsz gyàrtani.
Max viszonteladsz a pofiddal.
Ha van pofi, követősereg, esetleg pénzes apu, lehet belőle valami.
Én benne vagyok. A kitartás, tanulás, online marketing, webshop építés, követők, hirdetés, tartalomgyártás, szükséges termék beszerzése kell hozzá.
Ábrahám Zolitól tanultam az alapokat.
Jelenleg még alkalmazott vagyok 3 hónapig, addig pihi üzemmódban vagyok, offline szerkesztem előre a tartalmakat, mert sajnos ütközik a munkaszerződésemmel a tevékenységi kör, de amint vége nincs akadály előttem.
Nehogy azt hidd, hogy ilyen könnyű. Ha te magad akarod az összetevőket kiválasztani és megalkotni a kozmetimukokat, az rohadt sok tudást igényel. Vegyész suliba járok emelt kémiát tanulok. Mi ilyen dolgokat nem tanulunk, pedig 3 éves vagyok. Olajról meg az elemekről tanulok. Francia, Olasz és Angol nyelv kötelező a kozmetikánál, mivel a legtöbb sminkes cég ilyen nyelveken beszél. Egyetemen meg annyit fogsz tanulni, hogy laborban mit mivel kell keverni, de azok nagy részt mérgezőek a női szervezetre, genetikát és a jövőbeli (még meg nem született) gyermek egészségét teszed tönkre. Ugye a férfiakra ez nem nagyon hat ki. És ahogy az egyes írta. Ha nincs pénzed és/vagy nem vagy nagy influenszer sose fog létre jönni, mivel ehez tőke kell. Nem hiába van, hogy külföldön a 2000 évek óta jelen lévő márkák nagyim híres emberektől származik nagy részt (rare beauty stb stb), mert nekik van rá pénzük és híresek ezáltal eladható. De ott az essence és a catrice ami amiatt maradt fent, mert drogériában kapható és egész olcsó.
És hosszú évek alatt változni fog az egész. 19-20 évesen kezdett el az egyetemet. Addig más elvárások lesznek majd, így mi nem nagyon tudunk segítséget adni. Nem lelombozni akarunk, de sajnos ez így néz ki. Elmehetsz esetleg a cápák között elmondott mit akarsz és hátha annak tőkét, de ugye ott van akkor is az, hogy nem futsz be, vagy túl kis részesedésed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!