Fel lehet ismerni a hamisítvány táskákat?
Figyelt kérdés
Néztem egy sorozatot, ahol hamis táskák voltak és azt mondták h aki ért hozzá, az messziről megmondja, hogy nem igazi.
Ha vennék hamis márkás táskát tényleg lerína, hogy nem igazi? :D
Nem gucci szintűre gondolok, mert azt senki el se hinné 😆 hanem mondjuk ilyen guess és társai
Nem feltétlenül vennék ilyet, csak kíváncsi lettem a sorozat miatt.
(Mondjuk "hamisítványt" hordok, a nemesacél ékszereim olyanok, mintha arany ékszerek lennének messziről)
2023. szept. 23. 18:33
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez is olyan mint a luxus kategóriába tartozó ruha . Ha kívülről nincsen semmi felirat rajta ,akkor az emberek 90-95 % -a nem fogja megmondani még közelről sem ,hogy az pl. egy Karl Lagerfeld , Hugo Boss ,Armani stb. ruha. Tehát a táskák is ilyenek . Ha baráti , ismerősi körödben sok nagyon gazdag ember van , akik eredeti márkás táskákat hordanak , akkor ők biztosan felismerik ,hogy a tiéd hamisítvány !
2/2 A kérdező kommentje:
#1 szerencsére ilyen problémáim nincsenek 😁
Köszi a választ!!
2023. szept. 26. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!