Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha azt mondják rám, hogy...

Ha azt mondják rám, hogy kislányos vagyok 22 évesen, azt csak negativumkent lehet érteni?

Figyelt kérdés
Sokszor kapom meg, hogy sokkal fiatalabbnak tűnök a korosztályomnál. Ebben benne van az is, hogy nem vagyok valami magas. Azt észrevettem, hogy az idősebb pasik nem nagyon figyelnek fel rám, amit nem is bánok. Hátránynak számít, ha kislányos vagyok?
2023. szept. 23. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem előny, de nem hátrány sem. Van, akinek tuti be fogsz jönni. Sokak az észbeli képességet nézik, és ha ezzel nincs gond, akkor máris nyert ügyed van, és minden más kompenzálva lesz.
2023. szept. 23. 15:53
 2/5 anonim válasza:
100%
Nálam inkább előny. 29/F
2023. szept. 23. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, aki 35 évesen 25-nek nézett ki, és volt már egy kisfia, és kicsit zavarta, hogy folyton letegezték, mert azt hitték, hogy csak 25 körül van.

Amúgy én ezt egyáltalán nem érzem ezt problémának. (F)

2023. szept. 23. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos kor után örülni fogsz annak, ha fiatalabbnak nézel ki.
2023. szept. 24. 07:34
 5/5 anonim ***** válasza:

31 évesen nemreg elkérték a személyim

Na az jó vagy rossz?

2023. szept. 24. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!