Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik alkat lehetek?

Szerintetek melyik alkat lehetek?

Figyelt kérdés

Lemértem a méreteimet, de nem vagyok biztos benne, hogy melyik alkatba lehet engem besorolni. A következőket lehet rólam tudni:

Váll: 100 cm

Mell: 86 cm

Derék: 73 cm

Csípő: 98 cm

A magasságom 168 cm, és 63 kg vagyok. Ezen kívül még megemlíteném, hogy szerintem a nők többségénél vastagabb a lábam, meg úgy általában a csontozatom is, mert például ha összehasonlítom a kezem valakivel, abból is látszik, hogy nagyobb a kézfejem. Én homokórára vagy körtére tippeltem, viszont a homokóráknak elvileg nagyobb mellük van, na ez rám nem igaz. Előre is köszi a válaszokat! :)

2023. szept. 18. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Ne ámítsd magad töltöttgalamb vagy!
2023. szept. 18. 21:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Nos, egyrészt a BMI Index kalkulátor szerint normál testalkatom van, másrészről pedig nem az volt a kérdésem, hogy mi a véleményed a súlyomról meg az alkatomról, hanem az, hogy melyik kategóriába tartozom (alma, körte, homokóra, stb.), amit meg lehet állapítani akkor is, ha valaki 40 kilós, meg akkor is, ha valaki 100 kilós. Tehát a kérdésemre még mindig nem adtál érdemi választ, de ha neked jól esik mást név nélkül fikázni, mert ennyiure nincs életed, tedd csak, rólam lepereg. :)
2023. szept. 18. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is toltott galamb kategoria vagy. Sajnalom.
2023. szept. 18. 21:50
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
Szerintem vastagabb homokóra.
2023. szept. 18. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Azer egy 8kg lejöhetne CSAJE!
2023. szept. 18. 23:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ 4-es! 😊
2023. szept. 19. 06:39
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
Nincs mit. Képpel fixre egyszerűbb lett volna, elég sokan nincsenek tisztàban a méretek értelmezésével.
2023. szept. 19. 06:42
 8/10 winR ***** válasza:
És mi lenne, ha feltennél egy fényképet, persze arc nélkül? Talán vizuálisan egyszerűbb lenne megítélni. Nemrég valaki pont ilyet kérdezett, rakott fel képet, egy csomó választ is kapott. Csak egy ötlet...
2023. szept. 19. 14:00
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
Oszlop alkat vagy. A mell és a derék között nagyon kicsi a különbség a homokórához és a derék-váll is közel azonos, így körte sem lehetsz.
2023. szept. 20. 22:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, és az indoklásod is! :) Privátban is kaptam egy véleményt, és mindhárom vélemény amit írtatok eltérő, de sebaj. Képet nem szeretnék csatolni. Tudom, hogy sokat segítene, de én ezt így látom jónak, és természetesen ez az én hibám.
2023. szept. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!