Hogyan tudnám optikailag kisebbíteni az alsó ajkaimat? Ja és mivel elég vastag, ezért semmilyen szájfény nem áll jól, de valahogy mégiscsak ki szeretnáém emelni. Milyen szájfényt használjak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 14:08
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem szájfényt használj, hanem valami matt rúzst, esetleg egy enyhén színezett Labellot. :) Én úgy szoktam h a számat is lealapozózom, és arra a labello.
2/4 anonim válasza:
nekem is nagyok,mégis használok rá szájfényt :)
3/4 anonim válasza:
Jó persze attól még lehet szájfényezni hogy vastagok az ajkaid. De a kérdező kicsinyíteni szeretné, akkor viszont nem jó ha fénylik meg csillog, mert az nagyítja.:)
4/4 A kérdező kommentje:
ez a színezett Labello ötlet tetszik :) a többieknek is köszönöm
2010. okt. 17. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!