Mi jut eszedbe ezekről a montale parfümökről? Mi az ami elsőnek beugrik róluk?
Tehát mi ugrik be nektek egyből róluk?
Sajnos még nem szagoltam 1 db montale parfümöt sem pedig tervben van, de hogy így kapjak egy képet hogy mégis nektek mi ugrik be így jobban össze tudom rakni a képet ezért megkérlek titeket hogy írjátok le hogy mi ugrik be ezekről a parfümökről. Mert ha csak az illatjegyeit soroljátok fel attól nem leszek okosabb.
Ezek a parfümök érdekelnek :
Arabians tonka
Oud tobacco
Crazy in love
Roses musk
Sensual instinct
Mindegyiket volt szerencsém próbálni.
Arabians Tonka: Sokan szeretik, sokan viselik, de nekem annyira nem jön be. “Testesen édes”, púderesebb, de van benne egy kesernyés akkord, ami számomra viselhetetlenné teszi.
Oud Tobacco: Most ő az álomillatom. Olyan illata van, mint egy indiántábornak. Ez a kép mindent elmond.
Fűszeres, aszalt citrusos, mégis van benne valami friss. Mindenképp szeretném nagyban.Egy kis tűvel kenek a mintámból, de még így is óvatosan kell bánni vele, mert a Mugler Angel elbújhat mögötte töménységben. Volt, hogy kicsit többet használtam belőle, és másfél napig nem bírtam kikergetni a szobámból. 😳
Ami érdekes, hogy nagyon meg tud változni attól függően, hogy milyen dezodort használok. Volt, amivel “reakcióba lépve” alig kaptam levegőt és kifejezetten kellemetlennek éreztem magamon. Ezért már csak azzal használom, amivel először próbáltam és megszerettem.
Crazy In Love - Ez az Arabians Tonka még kommerszebb változata szerintem. Nagyon hasonlít a két illat, de ez inkább olyan nőket céloz meg, akik az Armani Sì, Coco Mademoiselle jellegű kreációkat is szeretik. Frissebb, nem annyira fullasztó.
Roses Musk - Ahogy a neve is elárulja, egyszerű, de szép rózsa némi pézsmával. Se több, se kevesebb. Aki szereti a rózsaolaj illatát, annak telitalálat.
Sensual Instinct - Na, ez vagyok én. Évek óta használom. Sejtelmes, tölgymohás illat. A sok hasonlítgatás ellenére semmi köze nincs a Baccarat Rouge 540-hez. Sötétebb, kifejezetten “vámpíros” illat.
Alig lehet erezni. 1-2 ora alatt elmegy az illatuk. Penzkidobas
Szaglasztam oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!