Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tom Ford parfümökről mik a...

Tom Ford parfümökről mik a benyomásotok?

Figyelt kérdés

Megéri az árát? Eléggé húzós, van annyira különleges, mint amennyire drága mindegyik? Egyesek szerint megosztó illatok, mások szerint meg valósághűen adja vissza azokat az illatjegyeket, amiket beletettek. Mennyire tartósak? Intenzivitás?

Oud Wood, amit kinéztem, meg a Grey Vetiver. Más esetleg?

2022. szept. 15. 12:23
 1/4 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem túlárazott. Oké, nagyon jó és amit én próbáltam és tetszett is (Black orchid, Velvet orchid, Tobacco vanille, Fucking fabulous, Black violet) azok tartósak is voltak de olyan isten nincs, hogy ennyi lóvét kiadjak egy illatos löttyért. Ellenben a legtöbbnek megdöbbentően jó minőségű másolata is létezik, töredékáron.
2022. szept. 15. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagy a szórás minőségben. Van olyan ami megéri, van ami nem. Oud Wood nekem annyira nem jött be.
2022. szept. 15. 14:41
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 Az Ombre Leathernek van valami jó alternatívája? Azt az illatot is néztem.
2022. szept. 15. 16:57
 4/4 Metionin ***** válasza:

Chatler The lord am leader a "hivatalos" dupe-ja, tehát ami eleve másolatként van forgalomban de a Zara férfi részlegén vannak bőrös parfümök, amik nagyon jó minőségűek és szerintem hasonlítanak. Ezt a Chatlert nem szagoltam. Illetve van az az oldal, hogy fragrantica, abba beírod, hogy milyen illatjegyekkel keresel parfümöt és kiadja a lehetőségeket. Pl. ennél ha beírom, hogy leather, elég sok van.

[link]

2022. szept. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!